Politika e privatësisë

Politika e privatësisë (Politika e privatësisë) për stonesaudio.nl

1) Mbrojtja e privatësisë
Sigurimi i privatësisë së vizitorëve në stonesaudio.nl është një detyrë e rëndësishme për ne. Kjo është arsyeja pse ne përshkruajmë në politikën tonë të privatësisë se çfarë informacioni mbledhim dhe si e përdorim këtë informacion.

2) Leja
Duke përdorur informacionin dhe shërbimet në stonesaudio.nl, a jeni dakord me politikën tonë të privatësisë dhe kushtet që kemi përfshirë këtu.

3) Te pyesesh
Nëse dëshironi të merrni më shumë informacion, ose keni pyetje në lidhje me politikën e privatësisë së stonesaudio.nl dhe veçanërisht stonesaudio.nl, mund të na kontaktoni përmes info@stonesaudio.nl

4) Monitorimi i sjelljes së vizitorëve
stonesaudio.nl përdor teknika të ndryshme për të mbajtur gjurmët se kush e viziton faqen e internetit, si sillet ky vizitor në faqen e internetit dhe cilat faqe janë vizituar. Kjo është një mënyrë e zakonshme e punës për faqet e internetit, sepse ofron informacion që kontribuon në cilësinë e përvojës së përdoruesit. Informacioni ne, nëpërmjet biskotave, Regjistrohu, përfshin adresat IP, llojin e shfletuesit dhe faqet e vizituara.

Ne gjithashtu monitorojmë se ku vizitorët vizitojnë fillimisht faqen e internetit dhe nga cila faqe largohen. Ne e mbajmë këtë informacion në mënyrë anonime dhe nuk është i lidhur me informacione të tjera personale, informacione të postuara në faqet e internetit.

5) Përdorimi i cookies
stonesaudio.nl vendos biskota me vizitorët. Ne e bëjmë këtë për të mbledhur informacion në lidhje me faqet që vizitojnë përdoruesit në faqen tonë të internetit, për të mbajtur gjurmët se sa shpesh kthehen vizitorët dhe për të parë se cilat faqe po funksionojnë mirë në faqen e internetit. Ne gjithashtu mbajmë shënim se çfarë informacioni ndan shfletuesi.

6) Çaktivizo cookie-t
Ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies. Ju e bëni këtë duke përdorur opsionet e shfletuesit tuaj. Mund të gjeni më shumë informacion rreth këtyre opsioneve në faqen e internetit të ofruesit të shfletuesit tuaj.

7) Cookies nga palët e treta
Është e mundur që të tretët, si google, reklamoni në faqen tonë të internetit ose që ne përdorim një shërbim tjetër. Në disa raste, këto palë të treta vendosin cookie për këtë. Këto cookie nuk mund të ndikohen nga stonesaudio.nl.

8) Reklamuesit tanë
Disa parti reklamohen në stonesaudio.nl, të cilët të gjithë vendosin biskotat e tyre.

Këta reklamues përdorin teknologjinë për reklamat e tyre dhe lidhjet në reklamat e tyre që njihen menjëherë nga shfletuesi juaj. Ndër të tjera, ata përdorin njohjen automatike të adresave IP të dërguara drejtpërdrejt te reklamuesi.

Përveç kësaj, biskota, javascript dhe ndoshta web beacons të përdorura për të monitoruar se sa efektive janë fushatat e këtyre partive. stonesaudio.nl nuk ka as ndikim dhe as kontroll mbi cookies, javascript dhe web beacons që përdorin reklamuesit tanë.

Të gjitha këto palë kanë politikën e tyre të privatësisë dhe përdorin këtë politikë të privatësisë për përdorimin e faqes së tyre të internetit dhe shërbimeve të lidhura me to. Më shumë informacion se si këto palë merren me privatësinë mund të gjenden në faqet e internetit të këtyre palëve.

9) Politika e privatësisë së reklamuesve/palëve të treta
Për më shumë informacion rreth politikës së privatësisë së reklamuesve tanë dhe palëve të treta të lidhura me këtë faqe interneti, ju lutemi vizitoni faqet e internetit të këtyre palëve përkatëse. stonesaudio.nl nuk mund të ndikojë në këto cookie dhe politikën e privatësisë së skedarëve të vendosur nga palë të treta. Këto cookie janë jashtë fushëveprimit të politikës së privatësisë së stonesaudio.nl.

10) DART cookie nga Google
Përdorimi i një cookie DART nga Google, lejon që reklamat të shfaqen në faqen tonë të internetit. Për më tepër, kjo cookie përdoret për të shfaqur reklama në faqet e tjera të internetit. Ju mund të zgjidhni të mos përdorni më Cookie DART. Ju mund ta bëni këtë duke vizituar faqen e mëposhtme të internetit: DART