privacy policy

Kabijakan privasi (Kebijakan Privasi) voor stonesaudio.nl

1) Waarborgen Privacy
Het waarborgen van de privacy van bezoekers van stonesaudio.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Toestemming
Door de informatie en de diensten op stonesaudio.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Vragen
Als u meer informatie wilt ontvangen, utawa duwe pitakonan babagan kabijakan privasi stonesaudio.nl lan khusus stonesaudio.nl, sampeyan bisa hubungi kita liwat info@stonesaudio.nl

4) Ngawasi prilaku pengunjung
stonesaudio.nl nggunakake macem-macem Techniques kanggo nglacak sing ngunjungi website, carane pengunjung iki tumindak ing situs web lan kaca sing dibukak. Iki minangka cara umum kanggo nggarap situs web amarga menehi informasi sing nyumbang kanggo kualitas pengalaman pangguna. Informasi kita, liwat cookie, Ndaftar, kalebu alamat IP, jinis browser lan kaca sing dibukak.

Kita uga ngawasi ngendi pengunjung pisanan ngunjungi situs web lan saka kaca sing ditinggalake. Kita nyimpen informasi iki kanthi anonim lan ora ana hubungane karo informasi pribadhi liyane, informasi sing dikirim ing situs web.

5) Panggunaan cookie
stonesaudio.nl panggonan cookie karo pengunjung. Kita nindakake iki kanggo ngumpulake informasi babagan kaca sing dibukak pangguna ing situs web kita, kanggo nglacak sepira kerepe pengunjung bali lan ndeleng kaca endi sing apik ing situs web. Kita uga nglacak informasi apa sing dituduhake browser.

6) Pateni cookie
Sampeyan bisa milih kanggo mateni cookie. Sampeyan nindakake iki kanthi nggunakake pilihan saka browser Panjenengan. Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan opsi kasebut ing situs web panyedhiya browser sampeyan.

7) Cookies Pihak Katelu
Bisa uga pihak katelu, kaya google, ngiklanake ing situs web kita utawa nggunakake layanan liyane. Ing sawetara kasus, pihak katelu iki nyeleh cookie kanggo iki. Cookie iki ora bisa dipengaruhi dening stonesaudio.nl.

8) Pengiklan kita
Sawetara pihak ngiklanake ing stonesaudio.nl, sing kabeh sijine cookie dhewe.

Pengiklan iki nggunakake teknologi kanggo iklan lan pranala ing iklan sing langsung dikenali dening browser Panjenengan. Antarane liyane, dheweke nggunakake pangenalan otomatis alamat IP sing dikirim langsung menyang pengiklan.

Kajaba iku, cookie, javascript lan bisa uga beacon web sing digunakake kanggo ngawasi efektifitas kampanye partai kasebut. stonesaudio.nl ora duwe pengaruh utawa kontrol liwat cookie, javascript lan web beacon sing digunakake pengiklan.

Al deze partijen hebben een eigen privacy policy en hanteren deze privacy policy voor het gebruik van hun website en de daaraan gekoppelde diensten. Meer informatie over hoe deze partijen omgaan met privacy vindt u op de websites van deze partijen.

9) Privacy policy van adverteerders/derde partijen
Voor meer informatie over de privacy policy van onze adverteerders en derde partijen die verbonden zijn aan deze website, kun u terecht op de websites van deze respectievelijke partijen. stonesaudio.nl kan geen invloed uitoefenen op deze cookies en de privacy policy van door derden geplaatste cookies. Deze cookies vallen buiten het bereik van de privacy policy van stonesaudio.nl.

10) DART-cookie van Google
Het gebruik van een DART-cookie door Google, ngidini pariwara ditampilake ing situs web kita. Kajaba iku, cookie iki digunakake kanggo nuduhake pariwara ing situs web liyane. Sampeyan bisa milih ora nggunakake Cookie DART maneh. Sampeyan bisa nindakake iku kanthi ngunjungi situs web ing ngisor iki: DART